1997 den sonra mhp

Osman Onuktav

Administrator
Yönetici
1997 DEN SONRA MHP

MHP eski MHP değil..

Bugünkü MHP işgal altında..

Başbuğ'un bıraktığı emanetten eser yok…

1997 yılından önceki MHP; "Kanımız aksa da zafer İslam'ın", "Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslümanız", "Türküz, Müslümanız, Uygarız" diyen bir hareketiz, Başbuğ Alparslan Türkeş bu fikir ve inanç için ömrü boyunca mücadele etmiş, o fikirle, imanla Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

Bugünkü MHP de görmek istediğimiz çizgi budur.

Başbuğun bıraktığı Ülkücüler aynı ülkücü duruşlarından asla taviz verdiler..

Başbuğ'un bıraktığı MHP; 12 Eylül öncesi ve sonrası verilen şanlı mücadelede, yalnız kaldılar..

Rahmetli Başbuğ ALPARSALAN TÜRKEŞ her basın açıklamasında , her mitingte partililere "Dava arkadaşlarım, ülküdaşlarım, sevgili gençler, yiğit bozkurtlar" diye hitap ederdi, Bu günkü MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli ise partililere geldiği günden bu yana "yol arkadaşlarım" diye hitap etmektedir. Yani, bugünkü MHP Alparslan Türkeş'in ve ülkücülerin MHP'si değildir, Bahçeli ve yol arkadaşlarının MHP'sidir. Bu söylemler ile gidenler de Bahçeli'nin yol arkadaşlarıdır.. Ülkücüler değildir..


Bu günkü MHP de çakma milliyetçiler, yalaka danışmanlar… Bunların topunu toplasan Başbuğun tırnağı etmez…

Bu günkü MHP de Bahçeli tarafından yasaklanan Ülkücü sloganlar. Kapatılan ocaklar, evlerine pineklemiş teşkilat başkanları ile dolmuş..

Bugünkü MHP de Bahçeli MHP'yi Türk - İslam ülküsü fikir sisteminden uzaklaştırıp sosyalist bir çizgiye taşımıştır.

Başbuğ Alparslan Türkeş ve ülkücüler "Yıkılsın düzen, yaşasın devlet" ‘’Kanımız aksa da zafer İslam’ın ‘’ diyen bir hareketin kurucularıdır.

DSP, MHP, ANAP Hükümeti af yasası çıkarırken hükümetin ortağı olan Bahçeli ülkücüleri ceza evinde unutan, ülkücüleri düşünmeyen, onları cezaevinde kalmaya mahkum edendir.. Bugünkü MHP Engin Alan'ı cezaevinden kurtarmaya çalışması da manidardır..

Bugünkü MHP Başbuğ'dan sonra sola olan sempatinin Devlet Bahçeli sayesinde nasıl şekillendiğini Türkiye yaşadı. 1999 seçimlerinden hemen sonra Devlet Bahçeli, "FAZİLET ve DOĞRUYOL bir müddet dinlensin" açıklamasını yapıp, "ülkücüler katil" diyen Ecevit'in DSP'si ve ANAP'la birlikte hükümet kurdu. Kendisi başbakan olmak istemedi, ülkücülerin oyuyla Ecevit'i başbakan yaptı, MHP'yi Ecevit'e mahkum etti. Daha sonraki icraatları da göz önüne alındığında Devlet Bahçeli MHP Genel Başkanlığı'ndan ziyade ECEVİT'in sözcülüğüne soyunmuştu.

Bu günkü MHP ulusalcılarla kola koladır . Oysa Milliyetçilik ile ulusalcılığın birbiri ile hiçbir ilişkisi yoktur. Fikir ayrılığı vardır...Türk milliyetçilerini aynı çizgide görmek ülkücülere ve şehitlerimize hakarettir..

Bugün de milliyetçilerin , ülkücülerin oylarıyla Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve CHP'yi başbakanlığa taşımayı istiyor.

Bu günkü MHP, Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş'ten sonra adeta Türkeş'in dostlarına düşman, düşmanlarına dost olmaktatır..

Bügünkü MHP Başbuğun Ülkücü evlatlarını dışlamış, hain damgası vurmuştur, onları öksüz bırakmıştır..

Bugünkü hükümet 12 yıldır bu ülkenin başına musallat olmuşsa sebebi 1997 den sonraki MHP sayesindedir..Hükümete koltuk değenekliği yapmaktadır...

Bugünkü MHP Milli doktrin 9 ışığı, kendine tekrar rehber edinmelidir. Bugünkü MHP, 9 ışık yerine renksizliği, kimliksizliği, fikirsizliği rehber edinmiş..

Aslında MHP 1980 öncesine dönse ben inanıyorumki tek başına iktidar olacaktır..

Ülkücüye yol gösteren Ülkücü olmalı...

Osman Onuktav


 

orhan1971

New Member
Kardeş sonuna kadar sana katılıyorum.Rahmetli ''Davadan döneni vurun'' derken bugünlerde çogalan dönmeleri,sende bizdensin bizim oglanları,devletten ihale alan milletvekillerimizi,kameralar önünde atarlanıp,kamera arkasından el-ense kıça parmak olan yavşakları kasdetti gibi.Biz aslında neymişizde farkına varamamışız be Osman.?İçimziden çıkan yavşaklar 1980 sonrası her hükümette ballı-kaymaklı makamları aldılar.Makama gelince kaymak olup,düzene uydular.Anap-Dyp-akp her üç partidede o kadar dönmemiz varki?Ne partiye sahip çıktılar ne tabana.Zaten mevcuttakiler kendi halinde.Allah(c.c) bize sahip çıksın yeter.Biz aslında ne büyük cevhermişizde farkında degiliz.Birde özeleştiri yapayım bu arada.En çok yalama-dönmede bizdenmi çıkıyor ne?Duruma bakarsak biraz öyle gibi.Merkez sagdaki her parti kaynagını bizden almıyormu?Memleketin bütün yalamalarını bizmi besledik be.?
 

Osman Onuktav

Administrator
Yönetici
Orhan Kardeşim Rahmetli Ali Güngör'ün Milliyetçi Hareket Partisi'nden doğrudan ihracı Türk Milliyetçiliği'nin direnç noktasının kırıldığı veya kontrol altına alınmaya başladığı gündür...

O günden bu güne Meclis'in de, Türkiye'nin de durumu ortadadır...

Bugün bu doğrultuda meydana gelen bütün olaylar, o gün kü teslimiyetin akabinde gelişen olaylardır....
 
Üst